Navigate / search

Desigual & magazine online de unde poti cumpara

Bluze Camasi Costume de baie Fuste Jachete outlet Pantaloni Pantaloni scurti Pulovere Rochii Sacouri Tricouri

Desigual & magazine online de unde poti cumpara

Magazine online din Romania de unde poti cumpara marca Desigual

 

 

 
 

  • Colectii limitate de haine Desigual pentru femei si barbati poti gasi aici
  • Rochii Desigual si haine barbati poti cumpara de aici
  • Outlet Desigual la preturi mici poti cumpara de aici
  • Outlet Desigual si reduceri haine poti gasi de aici

Desigual este un brand spaniol care s-a impus de la inceput prin colectiile pline de culoare, imprimeuri originale si designuri unice. Brandul a fost fondat in 1884 de Thomas Meyer iar colectiile se adreseaza femeilor, barbatilor si copiilor.
Filozofia Desigual se bazeaza pe pozitivism, toleranta si distractie. Hainele Desigual sunt creatii pline de viata, starnesc intodeauna reactii pozitive si fascineaza prin forma si expresivitatea lor.
Sloganul brandului este “Desigual is not the same” si exprima foarte bine valorile acestuia: veselie, prospetime, autenticitate combinate cu putin umor, optimism si pasiune pentru viata. Astazi brandul este prezent in peste 70 de tari din lumea intreaga si este adorat de femei si barbati care iubesc acest stil.
In fiecare sezon, echipa de designeri a brandului creeaza peste 1000 de modele incluzand haine si accesorii in forme autentice, pline de viata si culoare ce transmit un singur mesaj : « Dare to be different ! »
Brandul te invita cu fiecare noua colectie sa ai o experienta atipica de shopping, sa te invalui in culori unice, in haine ce exprima fericire si energie cu fiecare cusatura.

Vezi si alte branduri de haine online care te-ar putea interesa