Navigate / search

Lacoste & magazine online de unde poti cumpara

Adidasi Balerini Bluze Curele Fuste Genti Ghete Jachete Parfumuri Rochii Sandale Tenisi Tricouri

Magazine online din Romania de unde poti cumpara marca Lacoste

 

 
 

 

  • Incaltaminte, haine Lacoste si accesorii Lacoste poti cumpara de aici
  • Haine, tenisi Lacoste si genti Lacoste gasesti aici pentru femei si aici pentru barbati
  • Outlet Lacoste si incaltaminte ieftina gasesti aici
  • Colectii limitate si oferte Lacoste poti cumpara de aici
  • Pantofi si ghete sport Lacoste poti cumpara de aici
  • Reduceri Lacoste sau colectii noi Lacoste poti gasi aici

Lacoste este o companie infiintata in 1933 in Franta ce comercializeaza imbracaminte de lux, incaltaminte, parfumuri, diverse articole de piele, ceasuri si ochelari. Cel mai faimos produs al companiei este reprezentat de bluzele de tenis care, impreuna cu crocodilul verde, logo-ul companiei, au facut numele “Lacoste” celebru la nivel mondial.

Dupa ce s-a retras din tenis, René Lacoste a creat Chemise Lacoste in 1933 impreuna cu André Gillier, proprietarul si presedintele celei mai mari companii franceze producatoare de tricotaje la acel moment. Au inceput sa produca bluza de tenis revolutionara a carui designer era Rene, bluza care prezenta de atunci logo-ul cu crocodilul, a inceput sa fie purtata din ce in ce mai mult pe terenurile de tenis. Compania a creat de asemenea si articole pentru golf. In 1963 Bernard Lacoste a preluat conducerea firmei de la tatal sau, in perioada in care Bernard s-a ocupat de managementul acesteia, brandul a cunoscut cea mai mare crestere, astfel a atins gradul cel mai inalt de popularitate in SUA in anii 70, iar in 1980 facea deja parte din cultura americana. Compania nu s-a rezumat doar la echipament de tenis si golf, treptat a inceput sa creeze si ochelari, adidasi, pantofi, ceasuri si diverse articole din piele.


Cresterea de imagine a brandului s-a datorat si contractelor facute de…companie cu jucatori de tenis tineri si talentati precum Andy Roddick si Richard Gasquet.

Din 2005 de cand Bernard Lacost s-a imbolnavit, conducerea companiei a fost preluata de fratele sau mai mic, Michel, cel care a contribuit decisiv la ceea ce azi este un brand de renume mondial.

Produsele Lacoste au devenit o emblemă care susține performanța sportivă, dar care respectă deopotrivă clienții obișnuiți, răsfatati de fiecare data de calitatea impecabila a produselor. Sigla este recunoscuta din prima privire si atrage atentia intodeauna, impunand respect si onoare. Crocodilul verde reprezinta puterea bruta, de nestapanit, care atrage respect si confera o pata de culoare mai ales tricourilor polo si tenisilor clasici.

Vezi si alte branduri de incaltaminte online!